Stații de tratare apă pentru sate, comune și orașe

În funcție de sursa de apă, foraj sau apă de suprafață, se aleg stații tratare apă specifice și particularizate în funcție de contaminanții care trebuie eliminați.

Necesitatea unei stații tratare apă comunale

Potabilizarea apei la sate, comune și orașe este de o  importanță vitală dar și un imperativ susținut de Uniunea Europeană. Potabilizarea apei se poate realiza prin instalarea unor stații de tratare apă adaptate la aplicație. Pentru fiecare locație, configurația stației de tratare apă depinde de parametrii care trebuie corectați și de volumul de apă potabilă necesar zilnic.

Stațiile de tratare apă comunale soluția corectă pentru potabilizarea apei pentru sate, comune și orașe

Avem realizate stații de tratare apă de suprafață sau de foraj, stații de tratare apă cu filtre multimedia și/sau carbon granular activat, stații de tratare apă pentru denitrificare (eliminare azotat/nitrat), stații de tratare apă pentru deferizare, demanganizare, stații de tratare apă pentru eliminare amoniu (NH4) etc.

Ce trebuie avut în vedere la achiziția unei stații de tratare apă?

Sursele de apă indiferent dacă sunt de adâncime (foraje) sau de suprafață sunt fluctuante din punct de vedere al calităților fizico-chimice, organoleptice și bacteriologice.

Tehnologia folosită trebuie să corespundă acestor particularități și să asigure eliminarea contaminanților specifici, concomitent cu asigurarea volumului de apă potabilă necesar zilnic.

O atenție deosebită trebuie acordată buletinului de analiză al apei de tratat, acesta trebuie să conțină MINIM o balanță ionică pe lângă elementele curent analizate în laboratoarele autorizate.

Clorinarea NU este suficientă pentru a asigura potabilizarea apei datorită următoarelor aspecte:

  • NU distruge toate bacteriile;
  • NU distruge virusurile;
  • NU elimină chimicalele organice;
  • NU îmbunătățește proprietățile organoleptice ale apei;
  • NU elimină sedimentele, particulele aflate în suspensie;
  • NU reduce turbiditatea.

Pentru obținerea unei calități corespunzătoare și constante a apei în timp, este nevoie ca aceasta să parcurgă mai multe etape de tratare, în funcție de parametri sursei de apă.

Specialiștii noștri au pregătirea și competența necesară în tratarea apei pentru a deveni consultanții tăi.

Contactează-ne pentru elaborarea tehnologiei de tratare, pentru dimensionarea și furnizarea stației de tratare potrivite!

Trimite-ne un mesaj prin formularul de mai jos

Lasă-ne adresa ta de email și/sau numărul de telefon, spune-ne cum te putem ajuta și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


H2O INTERNATIONAL

Drumul Balta Doamnei nr.68-70, Sector 3, Bucuresti 032624, Romania

CUI: RO12037143 | J40/7139/1999

021.320.6500 | 0723.297.309 

vanzari@apa.ro
©1999 - 2020 H2O INTERNATIONAL®
Designed & Powered by Web Synapse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram